Érmihályfalva: Kézilabda Tulipán Kupa

Érmihályfalva: Kézilabda Tulipán Kupa

2019-10-09

Az érmihályfalvi sportcsarnokba 4 - 4 női és férfi csapat érkezett meg szombat reggel, hogy késő délutánig tartó csatározásokon döntsenek a végső helyezésekről. Ami a csapatok összetételét illeti, összességébenmegállapíthattuk, hogy volt játékos, aki már ötödik ikszén is túljutott, míg a legfiatalabbak alig léptek át a másodikba. Az életkor azonban sokszor fordítottan arányos volt a lelkesedéssel, sok fiatal alig várta, hogy lejöhessen a pályáról, és kézbe vegye okostelefonját...
Persze azért örömre ad okot, hogy sokakat megmozgatott az idei rendezvénysorozat is, efeletti örömének adott hangot az eredményhirdetésre megérkezett Szabó Ödön képviselő is, aki amellett, hogy gratulált résztvevőknek és szervezőknek egyaránt, Csengeri Csongor főszervezővel együtt átadta a jutalmakat (kupákat, okleveleket, labdákat, mezeket) a következőknek:
- női mezőny - 1. Érmihályfalva, 2. Szalacs, 3. Bogyoszló, sportszerűségi díjas Ottomány, legjobb kapus Tarpai Barbara (Bogyoszló), legjobb játékos Fele Patrícia (Érmihályfalva);
- férfimezőny: 1. Szalacs, 2. Albis, 3. Ottomány, sportszerűségi díjas Bogyoszló, legjobb kapus Molnár Dániel (Albis), legjobb játékos Szabó Gergő (Albis).
Nem "optikai csalódás" volt, hogy a szalacsi férficsapat kupáját egy hölgy vehette át, ugyanis a létszámhiányos gárdában helyet kapott a női csapatban is pályára lépett Tőkés Réka, aki tucatnyi góllal segítette az első helyhez társait, akik ezzel a gesztussal méltányolták lelkesedését.