Ünnepre hangolódik Sepsiszentgyörgy

Ünnepre hangolódik Sepsiszentgyörgy

2018-11-27

Óriás adventi koszorúval, különleges díszvilágítással, köztéri korcsolyapályával, téli mesevárossal, élő Betlehemmel, gyermekprogramokkal, koncertekkel, karácsonyi vásárral hangolódik az ünnepekre Sepsiszentgyörgy.
Sepsiszentgyörgyön az óriási adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával kezdődik a Karácsonyra való felkészülés és várakozás időszaka. Idén kilencedik alkalommal állít óriási adventi koszorút Sepsiszentgyörgy Önkormányzata december 2-án a Főtéren. A 19:30 órától kezdődő eseményre várjuk mindazokat, akik a megszentelt lángot szeretnék otthonukba vinni.
December 3-án Szarka Tamás & Ghymes Mengyből az angyal című koncerttel hangolódunk az ünnepre 19 órától, a Krisztus Király Katolikus Templomban. A koncerten közreműködnek a  Campanella Gyerekkórus és az Eufónia Ifjúsági Kórus. Az időjárástól függően december elején elkészül a sokak által várt köztéri korcsolyapálya a Prefektúra előtti téren. December 9-én az Erzsébet park kőszínpad melletti részén nyitja kapuit a téli meseváros.
December 14-től december 24-ig a város Főterét Karácsonyi vásár teszi még hangulatosabbá. A hagyományos termékek mellett kulturális programokkal, koncertekkel, toronyzenével, helyszínen nyomtatható fotókkal és rengeteg meglepetéssel várunk minden korosztályt.